Waarom Gripp maatwerk je bedrijf verder helpt

De functionaliteiten van het softwareprogramma Gripp zijn uitgebreid maar soms loop je tegen de grenzen aan van de functionaliteiten. En dat is precies waar maatwerk op Gripp je verder kan helpen.

Je wilt je bedrijfsproces zo veel mogelijk optimaliseren. Je wilt het maximale eruit halen want je hebt doelstellingen voor ogen, zoals meer omzet, bedrijfsgroei of inzicht. De tijdwinst die maatwerk oplevert zal je geen kortere werkdag geven, maar wel controle en snelheid in de werkzaamheden.

Sales Beard heeft al een aantal Gripp modules ontwikkeld, die jouw bedrijf ook een stap verder kunnen helpen. Hieronder vindt je een kort overzicht van bestaand maatwerk op Gripp:

1) Voorraadoverzicht

Met dit maatwerk krijg je o.a. inzicht in de actuele voorraad van je producten, wat er nog ontvangen moet worden van je leveranciers én wat je eventueel nodig hebt voor offertes waar je akkoord op verwacht. Zo kun je het misgrijpen voor zijn en verklein je de kans dat je klant moet wachten op zijn bestelling.

2) Factuurtoeslag

Sommige bedrijven hanteren een bepaalde toeslag gebaseerd op een percentage. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bureaukosten. Met dit maatwerk stel je zelf het % in van de toeslag die berekend moet worden en er wordt automatisch een regel toegevoegd aan de factuur met dit bedrag. Geen handmatig rekenwerk meer!

3) Handtekening op werkbon
Wanneer een bestelling wordt geleverd of er worden reparaties gedaan bij een klant, dan wil je graag een handtekening ter bevestiging. Met dit maatwerk kan er op locatie digitaal een handtekening worden gezet, waarna het document automatisch in Gripp wordt opgeslagen. Tevens wordt er automatisch een kopie naar de klant gestuurd zodat het sturen van de factuur slechts een formaliteit is.

4) Koppeling met Laposta

Het maatwerk zorgt er voor dat contacten gesynchroniseerd worden met het mailprogramma Laposta. Standaard kan dit o.a. met Mailchimp en ActiveCampaign maar nu dus ook met Laposta.

5) Verbeterde MailChimp koppeling

Dit maatwerk brengt inzichten vanuit MailChimp naar Gripp. In de basis synchroniseert het de contacten vanuit Gripp naar MailChimp. Maar het is handig als Sales zelf in Gripp kan zien hoe vaak iemand een mailing bekijkt en er op klikt. En niet elke keer Marketing hoeft lastig te vallen om interessante leads los te krijgen.

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Denk aan unieke rapportages, gepersonaliseerde offerte-ondertekening en koppelingen met andere planning-tools.

Gripp ondersteuning

Sales Beard helpt bedrijven met het implementeren en perfectioneren van Gripp.
Ben je op zoek naar hulp of wil je tips & tricks? Bekijk de mogelijkheden voor Gripp support.

Wil je meer weten over een bepaalde maatwerk-oplossing?
Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul dan onderstaand contactformulier in en krijg binnen 24 uur een reactie.
Stuur een bericht naar info@salesbeard.nl of bel naar 06 – 532 593 72